Forberedelser



Nu er der ikke ved at være lang tid tilbage inden det går løs. Jeg er så småt begyndt at finde alle mine ting og sager frem, som jeg skal have med. Det er lidt en udfordring at sortere og prioritere i, hvad der er nødvendigt at have med - og hvor meget. For hvordan pakker man til 3 måneder? Jeg ved det ikke, men det finder jeg ud af inden længe:-).



Er du ved at være klar, Anne? Dette spørgsmål bliver ofte stillet disse dage, og jeg må sige at svaret er: det bliver jeg! Jeg har gjort mig samtlige praktiske overvejelser og er begyndt at forberede mig mentalt på de næste par måneder. At skulle rejse alene sætter gang i tankemyldret, og det er ingen hemmelighed at jeg er en smule spændt på det. Jeg er spændt på hvad der venter mig på den anden side af kloden, men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver enormt interessant, spændende og indtryksrigt.

Rejsen derud bliver lidt lang, men det bliver også lidt fedt snart at komme afsted. Mange har spurgt til selve rejsen, så jeg tænker, at klemme et par ord ind her. I morgen (onsdag) flyver jeg fra Billund til Amsterdam, hvor jeg har et par gode ventetimer til at udforske den store lufthavn. Herefter går turen til Bangkok, hvor der er et kort pitstop inden sidste hop til Phnom Penh - hovedstaden i Cambodja. Flybilletten er udprintet og jeg er chekket ind, men alligevel er der de sidste ting som ordnes.

Jeg er i fuld færd med at brainstorme og ligge hjernen i blød for min undervisning for eleverne ude i Cambodja. Det er både gamle guitarsange som jeg skal hive frem fra gemmerne, men også en værdilinje, som jeg på en eller anden måde vil inddrage i en engelsktime eller hvor det nu giver bedst mening.  

Lamineringsmaskinen kører på fuld skrue
I næste skriv er jeg (forhåbentlig) kommet godt frem til Phnom Penh, hvor jeg vil dele mit forhåndsindtryk af Cambodja. Og det glæder jeg mig til!
Tak, fordi I læser med - vi skrives ved. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

At være nybagt kristen

Kulturchok